opusteno logo

Devojka ima fobiju od banana

Iako su banane treće najpopularnije voće na svetu, neke osobe imaju fobiju od njih. Među njima je i Fren Dando (21) koja se od detinjstva se plaši ovog voća i pati od retke bolesti bananofobije, prenosi "Didžital spaj".

Ova Britanka se toliko plaši banana da je dovoljno i da ih samo pogleda i da počne da se trese, da se preznojava, ponekada čak i da povraća.

"Sve je počelo kada sam imala sedam godina, i kada je moj brat iz šale stavio bananu u moj krevet. Bilo je užasno, osetila sam neku klizavu stvar ispod sebe i obuzela me je panika. Od tada se uvek javi isti osećaj, čak i kada je samo ugledam", rekla je Fren i dodala da čitavog života okreće glavu kada ugleda banane u prodavnicama.

Zanimljivo je da njen dvogodišnji sin nema takve probleme, štaviše, obožava banane, a način na koji mu majka daje ovo voće predstavlja svojevrstan poduhvat.

"Moram da koristim ćebe da ih podignem, onda ih stavim u tanjir, stavim gumene rukavice i peškir, i tek tada ih načnem", priznaje Fren.

Banana za prevenciju HIV-a

Banana za prevenciju HIV-a

Banana za prevenciju HIV-a! Snažan novi inhibitor, neka vrsta brane protiv HIV infekcije, dobijen je iz - banane. To može da otvori vrata novim tretmanima u prevenciji prenošenja side seksualnim odnosom. Epidemiolozi i imunolozi u Detroitu su već izvesno vreme ...

Ne može pohađati nastavu jer ima "fobiju od škole"

Ne može pohađati nastavu jer ima "fobiju od škole"

Britanski roditelji našli su se na udaru kritika Odjela za obrazovanje Vijeća okruga Suffolk jer su svom sinu dozvolili da ne ide redovno na školske časove, zato što ima fobiju od škole . Psiholog i doktor koji su pregledali 16-godišnjega ...

Ja sam debela devojka

Ja sam debela devojka

Neki se ljudi hvale svojom debljinom ili u njoj uživaju ...

Napredna devojka VS čiča

Napredna devojka VS čiča

Čiča 70-tak godina, držeći, onako. Prelepa plavuša sa prelepim grudima prolazi pored njega. - Molim Vas gospođice, trenutak. Da li biste bili ljubazni da mi dozvolite da samo jedan minut držim Vaše grudi, prelepe su. - Marš bre matori perverznjaku. Zvaću ...

Da li ste znali da je Bondova devojka rođena kao muškarac?

Da li ste znali da je Bondova devojka rođena kao muškarac?

Dok obožavaoci željno čekaju da u bioskope stigne novi film o Džejms Bondu, 23. po redu - Skyfall , mnogi se prisećaju najboljih trenutaka i najzanimljivijih detalja iz 50 godina duge karijere najpoznatijeg tajnog agenta. Osim glumaca koji su prikazali ...

Devojka sa zanimljivim talentom: Igranje obrvama

Devojka sa zanimljivim talentom: Igranje obrvama

Novi hit na YouTubeu je slatka devojčica koja ima neverovatnu kontrolu nad svojim licem - naročito nad obrvama. Ona definitivno nije koristila botoks a njeni facijalni mišići su uznemirujuće pokretljivi. Devojčica iz videa izvija svoje obrve sa neverovatnom ...

Devojka za udaju: Razgovor budućih prijatelja

Devojka za udaju: Razgovor budućih prijatelja

Rešili roditelji da udaju ćerku koja je već zagrizla tridesetu. Pošto u selu nije ostao baš neki izbor, odoše kod Lale koji je imao sina za ženidbu. - Znate, naša Svetozarka je imala puno dobrih ponuda, ali, eto, nijedan joj nije bio dovoljno ...

Suzan Bojl - Bondova saundtrek devojka

Suzan Bojl - Bondova saundtrek devojka

Zvezda britanskog Talenta Suzan Bojl mogla bi da otpeva naslovnu numeru za novi film o agentu 007. Kompozitori muzike za filmove o Džejmsu Bondu razmišljaju o angažovanju Suzan Bojl za snimanje naslovne numere za 23. film o tajnom agentu, piše Dejli ...