Vatrogasna služba u Mačerati, 200 kilometara severoistočno od Milana, bila je primorana da razbije vrata i prozore stana i da na silu izbavi iz dobrovoljnog zatočeništva jednu 59-godišnju ženu koja, iz straha od gripa, punih 26 godina nije otvarala ni vrata ni prozore svoga stana.
Nesrećna žena, čije ime nije saopšteno, hitno je prebačena u bolnicu. Lekari se, međutim, čude kako je uspela da ostane živa u stanu koji je bio tako dobro zatvoren i zabarikadiran da u njega nije mogao prodreti ni dašak vazduha.
Vatrogasci, koji su u stan ušli s gas maskama na licu, jer je smrad bio nepodnošljiv, izjavili su italijanskim medijima da je nesrećna žena bila „kost i koža” - teška samo 30 kilograma, a kosa joj je bila duga više od dva metra!
Opstajala je u životu tako što joj je brat, koji je sam nije video više od 10 godina, redovno doturao konzerve pred vrata stana. Brat se, međutim, razboleo i nije više mogao da dolazi, pa je obavestio vlasti, a ove su najzad okončale stradanje žene koja se pre 26 godina na smrt uplašila od epidemije gripa.
U jbt matora baba prsla ko mitiser!!! E je'o mater kakvih nas sve ima na zemaljskoj kugli!!??

AU, al se zajebala
jojjj meni je zao, cuti takve su i babe po mom komsiluku, valjada to kad ostari poludi, ko ce ga znati, bas me zanima kakav li cu ja biti

Strashno...!

Ma razumem ja starost i sve, ali baba 26 god nije otvarala prozore! Pa to mi i ne deluje bash kao staro!! Mislim na pochetak "babine karijere" u kutji!! bab je imala 59 god shto znachi da je pre 26 go imala .....
33!! Pa ne znam shta dalje da kazem!??
Nadam se da neces bar smrdeti
Sto kaze stefan ko zna kakvi cemo mi biti. Kad procitamo sve ove gluposti mozda i nama padne nesto bolesno na pamet pod "stare dane"
Ja cu biti kao onaj cica sto proba kokakolu na reklami pa se tetovira, pa skace sa desetke, pa vozi motor, spava sa bliznakinjama i na kraju opet pije kokakolu, eXtra je reklama
@DzoA
ubaci u reklame ovu reklamu 
Slazem se za reklamu, a od straha da mi se ne desi ovo pocheo sam da molim Boga svako veche da me poshtedi ovoga!!
Stakla i ogledala su lepi samo ako su čisti i sjajni, zato ih valja često čistiti, a poslednji je trenutak da to učinite pre velikih hladnoća i mrazeva. Prozori Čistom krpom češće skidajte prašinu s prozorskih stakala pa će kišne kapi kliziti po staklima ...
Ova zanimljiva voćka, koja izgleda kao izbledela jagoda, zapravo ima ukus i miris koji podsećaju na ananas. Voće koje ima isti genetski materijal i izgleda kao obična jagoda, originalno potiče iz Južne Amerike gde je raslo u divljini. Međutim, skoro da je ...

Nedavni izbor za mis u Los Anđelesu izazvao je neviđenu pažnju, i to zbog takmičarki u zrelim godinama. Lepe i zgodne... Zavide im i devojke koje mogu da im budu ćerke Glavne zvezde beogradskih pločnika, kafića i klubova su devojke koje su tek ušle u pubertet...
Jedan profesor iz SAD smatra da đavo nije zao. „Đavo je nepravedno proglašen lošim i zaslužuje da se ponovo vrednuje”, smatra profesor Henri Ansgar Keli u svojoj novoj knjizi „Biografija đavola”. Akademik sa Kalifornijskog univerziteta poziva teologe ...
Luksuzna jahta usidrila se u jednom malom meksičkom ribarskom selu. Vlasnik jahte je bio oduševljen kvalitetom ribe i zapitao ribare koliko im vremena treba da ulove tako dobru ribu. Ne treba nam dugo - odgovoriše ribari. A zašto ne ostanete ...
Tvrdi izvesni Ray Kurzweil Američki naučnik Ray Kurzweil ima 61. godinu. Ne poznajemo ga, ali nam zbog godina deluje kao ozbiljan čovek. A taj ozbiljan čovek kaže da je zbog neverovatnog napretka u razumevanju čovekovih gena i kompjuterske tehnologije teoretski ...
Prilikom popisa koji se poslednjih nekoliko nedelja obavlja u Indoneziji, otkrivena je žena koja tvrdi da ima 157 godina, saopštio je tamošnji biro za statistiku. Državni agenti koji su sprovodili popis istražuju da li je moguće da je žena, imenovana ...
Muzika u digitalnoj formi na formatu koji je komprimiran toliko da brzo i lako može da se prebacuje iz medijuma u medijum, ali sa kvalitetom očuvanim toliko da u njemu još može da se uživa: patentiran još 1987, ovaj format je „sazreo“ i svoje definitivno ...