Krajem godine uvek se sumira šta je to bilo najzanimljivije u predhodnoj godini. Ovog puta prikazujemo koji su to snimci obeležili 2010 godinu i koji su to snimci bili najgledaniji na popularnom sajtu Vimeo.com. Uživajte:
10. Odličan snimak sa usporenim kadrovima

pa sta reci osim svaka cast ljudi
od svega ovog samo sam licno video polarnu svetlos . ha ha kako to mi kazemo 
To se zove umetnost! Stvarno za uživanje. Neke snimke sam gledao nekoliko puta 
Sledeća godina će sigurno biti veoma važna za televiziju a pored činjenice da će veliki HDTV ekrani biti još povoljniji, sigurno je da će stići i prvi 3D kanali. DirecTV, američki provajder TV usluga planira da pokrene prvi 3D kanal koji će premijerno ...
Lejdi Gaga i Džastin Biber su definitivno obeležili youtube scenu prošle 2010 godine. Iako mnogima nije jasno zašto je Biber toliko popularan, to je činjenica, u Americi je odneo najviše popularnosti koja se odrazila i na broj youtube učitanih klipova. Predstavljamo ...
Još malo pa će i 2009. godina biti iza nas. Mnogo je stvari obežilo godinu na izmaku, a među surferima na internetu najpopularniji su YouTube snimci. Donosimo deset najboljih... 1. Pijani deda Samo u Srbiji neko može pomisliti da u ruci drži bocu ...
U brzom vremenu u kom živimo, niko nema vremena da polako i natenane gleda recimo, zalazak sunca. Neke događaje, kao što je npr. starenje ni ne možemo da primetimo golim okom, jer se suviše sporo dešavaju. Ali kada stvari malo ubrzamo, videćemo kako se neke ...
Ovde cu postavljati linkove ka smesnim video snimcima koji su se meni dopali ...
Najzanimljivij video snimci u 2011-oj godini. Predstavljamo vam bogatu kolekciju najzanimljivijih snimaka koji su gledani na youtube. Pustite snimke i opustite se. Pred vama je kolekcija snimaka čija gledanost se meri milionima pregleda (za svaki snimak ponaosob)...
Kompanija BMW za ovu godinu pripremila je i modernizovani kabriolet serije 3. Iako su blage promene uočljive, BMW se najviše ponosi unapređenjima koja se skrivaju ispod lima . Pred nama je i prvi video... Osnovne proporcije automobila ostaju nepromenjene...
Pismo mužu administratoru: Dragi mužu, Šaljem ti ovo pismo u lažnoj koverti od neke kompljuterske kompanije, da bih bila sigurna da ćeš ga pročitati. Molim te oprosti mi za ovu prevaru, ali mislila sam da bi trebalo da znaš šta se dešava u kući u poslednje ...