Serijal „Veliki brat“ vraća se na male ekrane početkom 2011, kada će na „Pinku“ krenuti nova sezona. Kastinzi će uskoro početi, a „Blic“ je imao ekskluzivnu priliku da prisustvuje snimanju najavne reklame u kojoj se pojavljuju zvezde prethodnih serijala.
Reklama je snimana u parku Sportskog centra „Olimp“ u beogradskom naselju Zvezdara, a okupili su se Sava Radović, Suzana Pavlović, Dijana Mićić, Marko Miljković, Jovana Pavlović, Viki i Kiki Raleva, Miloš Vasiljević, Vladimir Arsić, Manuel Stojanović, Veselina Mihajlović, Radiša Miljković… Svi oni su pažljivo slušali reditelja koji im je objašnjavao gde da stanu i šta da rade. Suzana i Jovana, odevene u kratke suknje i dokolenice nalik školskoj uniformi, preskakale su lastiš. Nekoliko metara od njih Karlo i Viki su se ljubili, dok ih je Veselina posmatrala sa klupe, Sava je grlio Kiki… Svako je imao neki zadatak.
- Ideja novog serijala je „Škola za poznate - Veliki brat“. Naime, ako hoćete da budete poznati, uđite u kuću „Velikog brata“. Zato su svi oni odeveni kao đaci. U reklami ima svega - igranja, lastiša, ljubakanja… svega što rade školarci - kaže jedan od ljudi iz produkcije.
Osvrt na 2011-tu: Šta je to po čemu ćemo pamtiti 2011? Google je objavio jedan video klip na svom kanalu na youtube-u kako je izgledala ta 2011-ta, vesti i dešavanja koja će ostati karakteristična za 2011-tu godinu. Pogledajte i podsetite se godine koja ...
Velika glava štiti od gubitka pamćenja, velike uši bolje čuju, a velik nos bolje pročišćava vazduh. Ali, zato velike grudi i dugački nožni prsti mogu da izazovu bolove - ovo su samo neke od činjenica koje govore o povezanosti vašeg izgleda i zdravstvenog ...
Bakica došla kod doktora s neugodnim problemom. - Doktore, prdim non stop. Nije da mi smeta, jer nit se čuje, nit smrdi, ali bih volela da se rešim tog problema. Evo, od kad sam u ordinaciji, bar sam dvadeset tih nečujnih, bezmirisnih ispustila. Doktor joj ...
Veliki koralni greben je najveći koralni greben na svetu. Greben se nalazi u Koralnom moru blizu obale Kvinslenda na severoistoku Australije. Prostire se na preko 2.000 km u dužinu, a može se videti iz svemira. Veliki koralni greben je prvi put postao poznat ...
Skidam kapu ko je ovo doradio! Svaka mu čast. Sit sam se ismejao ...
Kondomi proizvedeni po internacionalnim standardima veliki su za više od polovine Indijaca, pokazalo je dvogodišnje istraživanje u kojem je učestvovalo 1.200 muškaraca iz ove zemlje, bez obzira na religijsku i klasnu pripadnost, prenosi BBC. Istraživanje ...
Nisam imao prilike da vidim kamion koji za sobom vuče više od dve prikolice. Verujem da ima dosta vas koji bi voleli da vide više prikolica na jednom kamionu. Da vam dočaram: ...
Ovi zapanjujući vodeni točkovi su stari nekoliko vekova. Ovi ogromni točkovi nose naziv Norias of Hama i nalaze se u Siriji. Oni se koriste kako bi iz reke automatski podigle vodu u kanal i prosledile dalje. Kada su napravljeni njih je bilo 30 dok je do danas ...