Najnoviji šou „Gola istina“, koji uskoro počinje da se snima u SAD, prvi put će prikazati takmičare ko od majke rođene
Posto su rijaliti programi širom sveta prepuni seksa, svađa, ljubavi i mržnje, naivni gledalac mogao bi da pomisli da je sve već viđeno. Ali, prevario bi se! Najnoviji šou „Gola istina“, koji uskoro počinje da se snima u SAD, prvi put će prikazati takmičare ko od majke rođene.
Sedmoro učesnika, starosti od 20 do 35 godina, moraće da budu goli sve vreme 30-dnevnog snimanja - u nudističkom odmaralištu na Floridi. Živeće u raskošnoj vili, a radiće kao spasioci na plaži, šankeri, direktori...
Ipak, do publike će stići malo „mesa“, jer će intimni delovi učesnika biti zamagljeni na ekranu. Pa, u čemu je onda poenta?
- Želeli smo da napravimo nešto što će pomeriti granice rijaliti programa ali da ne pređe liniju pristojnosti - kaže producent Haris Salomon. - Na ideju smo došli razmišljajući o tome koliko nas odeća definiše i određuje ko smo i kako se ponašamo. Biće fascinantno videti kako ljudi reaguju kada ostanu bez tog dela svog identiteta. Zato je ovo „Gola istina“.
Audicija za učesnike održava se sledećeg meseca i, iako se još ne zna koja će TV emitovati program, interesovanje je veliko.
Hehe, čega se sve neće setiti...
Topom skini sve kuglice Podelite ovu igricu sa društvom i objavite veše rekorde kako biste se takmičili sa svojim društvom. Takodje vam preporučujemo da se učlanite u našu facebook grupu: najbolje falsh igrice kako biste bili blagovremeno obavešteni o svakoj ...
Hipokratovoj podeli ljudi na četiri karaktera parira podela ljudskih emocija prema savremenoj psihijatriji na sreću, tugu, ljutnju i teskobu. To nas upućuje koliko su se temperamenti i osećaji malo menjali tokom više hiljada godina. Savremena istraživanja ...
Šta ne reći u krevetu: - Prihvataš Visa kartice? - Kad malo bolje razmislim, bolje da ugasimo svetla. - Bilo bi zabavnije da ima više ljudi... - Zašto ja radim sav posao? - Treba da okrečiš plafon... - Lepo je biti sa ženom koju ne moram da naduvavam! - Zzzzz...
• Bicemo bezbedni iza ovog stakla. • Naravno da je sterilno. • Tako je pitom da mozes i glavu da mu gurnes u usta. • Bio je svez prosle nedelje. • Ovo su jestive pecurke. • Preseci crvenu zicu… • I treba tako da se cuje. • Ma imamo dovoljno goriva ...
U ovom forumu postavljacemo pitanja oko nedoumica sta i kako ni(je) pravilno reci. U poslednje vreme se iznerviram kada na TVu cujem internet sajt , pa me interesuje sta je onda sajt ...
Dođe Perica u školu i pita ga učiteljica: -Koje su četiri čarobne reči? Perica kaže: -Hvala, molim, oprosti i je*i se! -Perice bezobrazniče! Marš kući i dovedi mi tvog oca! Dođe Perica kući i tata ga pita: -Zašto si došao tako rano? -Učiteljica me pitala ...
Necemo se baviti definicijama i biologijom koja obajšnjava ovaj fenomen. Mi ćemo vam dočarati šta sve ljudi rade kako bi doživeli adrenalin u punom sjaju! Još uvek ste za kompom...
Putuje pop vozom i rešava ukrštene reči. Odjednom on počne da se smeje i upita mlađeg momka koji je sedeo u kupeu do njega: - Momak, ovo mi se čini zanimljivo, znaš li kako mladići nazivaju zgodne ženske? Ima 5 slova, a zadnja 3 su ČKA. Mladić: - Pa to Vam je ...