Ovo su slike, nisu fotografije ili računarske obrade. Na žalost, u našem jezikku se odomaćila greška kojom se poistovećuju slike i fotografije. Fotografije su nastale foto-aparatima ili kamericama telefona, a slike su nastale crtanjem. Mi vam ovom prilikom predstavljamo neverovatne SLIKE koje toliko realno izgledaju da liče na fotografije ili računarske obrade.

ja sam pristalica relnog slikarstva i divim se svakom umetniku koi moze do najsitnijih detalja da uradi cetkicom . covece kao da je fotografisao aparatom . jos jednom svaka cast 
Šta je veća umetnost, delo ili tvorac...
To se zove umetnost, a ne neke naškrabane gluposti uz koje mi autor prodaje gomile nebuloznih rečenica kako bih ja shvatio njegov nenormalni mozak...
nerazumem tu umetnost , niti mi se nesvidja neka apstraktna umetnost . napise neke skrabotine i napise sklad zivota 
Kako su dobre!
Odusevljen sam!
Bravo!
U slikama, kakva god da je obrada...pogođena je duša njihova, veoma bitno...a za ostalo svaka čast.
Stvarno prelepe slike životinja !
To što priroda može da stvori ni jedna nauka ne može opisati. Priroda se nije štedela kada je kreirala životinjski svet. Uz obilje kreativnosti i lepote u izgledu i raznovrsnost životinjskog sveta na zemlji još uvek nije istražen do kraja. Fotografije su ...
Najlepše slike životinja za vašu pozadinu na računaru. Jedan od najlepših motiva koji se može naći na vašoj desktop pozadini jesu svakako životinje. Ukoliko ste ljubitelj životinja smatramo da trebate da pogledate ovu temu sa dosta kvalitetnih slika ...
Sigurno ste se mnogo puta zapitali kako su neke scene na filmovima izvedene i kojim se sve trikovima služe režiseri za snimanje filma. Najkritičnije su scene gde treba da se pojavi burna eksplozija a statisti učestvuju u sceni. Tu dolaze u pomoć lutke koje su ...
Ide lav džunglom i sretne zeca: -Ko je car životinja? -Ti lave. Ide lav dalje i sretne lisicu: -Ko je car životinja? -Ti lave. Ide lav dalje i sretne vuka: -Ko je car životinja? -Ti lave. Ide lav dalje i sretne slona: -Ko je car životinja? Slon ga samo popreko ...
Sićušna i gotovo sasvim providna, irukandži meduza (Carukia barnesi i Malo kingi), koja nastanjuje mora u blizini Australije – jedno je od najotrovnijih bića na planeti. Mada, i kad odraste, nije veća od nokta na palcu čoveka, smatra se da je njen otrov oko ...
Baš kao što kaže naslov, prikazujemo kako izgleda život srećnih životinja i ceo svet u toplom domu njihovih vlasnika. Prizanćete, vlasnici životinja su poklonili pažnju i odvojili svoje vreme svojim ljubimcima i napravili im zabavniji prostor u kući ili stanu...
Evo nas sa novom rubrikom. Tajni život životinja. Ovde ćete moći pročitati nesvakidašnje stvari o ovim divnim stvorenjima. Pridružite im zaštitu i ljubav kada god to možete, jer ta divna stvorenja to zaslužuju. Zanimljivosti iz životinjskog • Jedna ...
Pravu lepotu prirode i lepotu raznolikog sveta životinja možemo videti i upoznati tek kada odemo tamo gde ljudska noga nije kročila (bar ne tako često). Tek onda možemo videti pravu lepotu prirode i najlepši svet životinja iz divljine. Započinjemo niz galerija ...