Predstavljamo vam jednu veoma dirljivu priču o ljubavi između čoveka i medveda. Sasvim slučajno je pronašao dva mladunčeta od medveda koji su ostali bez svoje majke. Nije ni slutio da će tog trenutka steći svojeg najboljeg druga. Kada je medved odrastao, njegove velike dimenzije nisu predstavljale problem između njihove ljubavi. Bedved se opušteno kupao u njegovom bazenu, sedeo za stolom sa ostalim članovima porodice pa je čak bio i pozvan na venčanje. Uživajte u ovoj dirljivoj priči.

slatke su mece , nije ni cudno sto ih ljudi vole
ha ha kako baca kosku sa gazdom
mozda po malo i opasni u prirodi ipak jako simpaticna zivotinja 
Baš neverovatna priča kroz slike. Vidi se da je to prava, iskrena ljubav između čoveka i životinje. 
Sto bi volela da imam ovaku Mecu
Pogledajte savrsene trenutke kada se necija faca prilepi za zemlju ili nesto gde joj nije mesto ...
Sedi Perica u školi i gleda zaljubljenó uciteljicu. Njoj malo neprijatno, ode kod Perice pa ga upita: - Perice, što me gledaš celo vreme? - Pa, ja vas volim - odgovoi Perica. - Ali ja ne volim decu - kaže učiteljica. Na to će Perica: - Ma nema veze, pazićemo...
Kako nacrtati medveda? Predstavljamo vam kratko uputstvo kako nacrtati medveda korak po korak. Jednostavan način crtanja mede iz osam koraka. Ovo su glavne linije koje ocrtavaju izgled jednog mede koje možete kasnije dopuniti bojama i još nekom linijom...
U Bugarskoj će uskoro biti izdat priručnik o zaštiti od medveda. Bugarska ministarka za zaštitu životne sredine i voda Nona Karadžova izjavila je da se ministarstvo na ovakav potez odlučilo zbog najezde medveda u oblasti Smoljana na jugozapadu zemlje. Do ...
Istraživač Pen Hedou, prvi čovek koji je sam prešao Severni pol, ispričao je kako se odbranio od polarnog medveda uz pomoć lonca, piše Telegraf . Hedou je izjavio da je imao oko 30 do 40 bliskih susreta sa ovim životinjama tokom godišnjih ...
Kako je covek evoluirao od majmuna do coveka? A kako se ovaj proces odvijao u raznim drzavama sveta? Evo nekih zanimljivih odgovora na ovo tesko pitanje. ...
Šta se dogodilo sa vinčanskom kulturom, koja je pre šest milenijuma bila najnaprednija zajednica u Evropi? Na ovom podneblju nalazilo se najgušće naseljeno područje u Evropi tog vremena, koje po broju stanovnika i naseobina nadmašuje i prve gradove koji su ...
Ukoliko pogledate sledeće fotke u ovom slučaju odgovor će biti “da”, jer je prvi utisak uglavnom i najbitini… U pitanju jedan par koji u drugačijim stilovima izgleda potpuno drugačije i govori potpuno različite priče ko su oni zaista ispod sve te odeće...