Ako se već nađete u Parizu, Hamburgu, Sidneju ili Bankoku i željni ste dobre zabave koja uključuje blud, seks, transvestite, go-go plesačice i slično, dobro je znati gde tačno i šta, možete očekivati.
1. Ko nije čuo za amsterdamski Red Light District!?
Nalazi se u samom centru grada i to u onom najstarijem delu, a što je noć bliže, to je u tom delu grada gužva veća, a crvena svetla sve uočljivija.
Poslednjih godina spoj turizma i vina doživljava procvat. Predstavljamo tri najpopularnije destinacije. Dolina Douro u Severnom Portugalu Prva vinska regija na svetu koja je tako definisana je Dolina Douro, a to je učinjeno još 1756. Ona je i prva koja je uvršćena ...
Država je postigla sporazum sa TV kućom Si-En-En (CNN) o reklamiranju na toj televiziji. Kako kaže savetnica za odnose sa medijima Turističke organizacije Srbije (TOS) Ljiljana Čerović, sporazum su sa Si-En-Enom postigli Ministarstvo trgovine, turizma ...
Da li je lakse da se nesto uradi u diskotekama u turistickim mestima sa ljudima (za moj slucaj devojke) koje zive tu ili je lakse smuvati nekog ko je takodje dosao tu turisticki...
Najlepša reklama koju ste ikada videli posvećena Srbiji i hrani koju proizvodi. Mnoge države ulažu velika sredstva za ovakve reklama a mi imamo po prvi put da vidimo jednu ovako kvalitetnu i dobru reklamu. Svima koji su učestvovali u proizvodnji ove visokobudžetne ...
Da li su 3D fotografije na ulicama gradova umetnost? Svakako jesu. A da li poboljsavaju imidzu grada i vecem broju turista i turizmu? Procenite sami. Pogledajte kako nastaju ova umetnicka dela i kako izgledaju po zavrstku. 3D ulice u Rusiji pogledajte ...
Dođe čovek kod doktora da se žali: • Doktore, ja stvarno ne znam šta da radim! Žena i ja već duže vreme ne radimo one stvari! • Dovedite je, pa ću ja da popričam s njom! I tako sutradan, muž dovede ženu kod doktora. Doktor je primi i počne razgovor...
Postoje razliciti oblici seksualnog izrazavanja, ponekad nedovoljno poznajemo svoj profil ili sklonosti. U cemu gresimo ili sta nas zaista cini zadovoljnom osobom? Testirajte svoje afinitete i sklonosti. Odgovarajte redom na postavljena pitanja, tako sto cete ...
U Oblongu (Ilinois), zakonski je kaznjivo voditi ljubav za vreme lova ili pecanja na dan vaseg vencanja. U Aleksandriji (Minesota), ni jedan covek ne sme da vodi ljubav sa zenom ako mu dah zaudara na beli luk, crni luk ili sardinu. Ako zena zatrazi, zakon nalaze ...