opusteno logo

Ključ

Kako sam rođena mesec dana ranije, prve dane na ovom svetu provela sam u inkubatoru. Taj događaj , ispostaviće se, odrediće moj život: uvek ću se negde žuriti... prvi put sam se zaljubila sa četiri godine, patila sa pet, osnovnu školu upisala sa 6 godina, jednom čak podletela pod točkove automobila dok sam žurila za... Sa 14 stigla na Studio B, gde sam radila emisiju, tada vrlo popularnu, "Teenage TV". Sa devetnaest prešla na BKTV, a zatim davala otkaze, vraćala se...

I FPN (smer međunarodni odnosi) završila sam po ubrzanom režimu. U međuvremenu sam specijalizirala političku teoriju na AAOM, a nešto kasnije magistrirala na temi "Politika sile u međunarodim odnosima" u Rimu. Tada sam imala 26 godina.

Sad više nigde ne žurim. Pet godina na RTS-u u rukama držim "Ključ".
I, eto, priznajem, sad me mnogi pitaju kad ću da se udam, pa da i u zvaničnoj biografiji stoji i to.

To pitanje mi neviđeno ide na živce.
Ali, i to je deo o meni koji treba da znate.

Dobro došli u moj kutak.

Nataša

Jedno od mnogobrojnih GLUPIH Natasinih pitanja:
Da li ti je zao sto ti je otac muro?
Pita uplakanu devojcicu koja je izgubila oca!

Piletina je ključ zdravijeg života

Piletina je ključ zdravijeg života

Ishrana koja sadrži piletinu mogla bi biti ključ do zdravijeg i dužeg života. Istraživanje koje je trajalo deset godina pokazalo je kako crveno meso utiče na zdravlje, stvara probleme sa povišenim pritiskom i može izazvati rak. Belo meso smanjuje rizik ...

Novak Đoković: Ključ uspeha = Kapsula sa kiseonikom

Novak Đoković: Ključ uspeha = Kapsula sa kiseonikom

Đoković kao pokojni Majkl Džekson koristi kapsulu sa kiseonikom. Sportisti se stalno trude da poboljšaju fizičku aktivnost i ojačaju telo na različite načine kako bi dostigli savršenu formu, osvojili medalje, trofeje, prva mesta... u tu svrhu sada su ...

Kako nacrtati skakavca

Kako nacrtati skakavca

Ne tako retko, deca imaju potrebe ili želju da nacrtaju skakavca. Mnogima je problem kako da nacrtaju skakavca, odakle uopšte krenuti? Neobična životinja koja uvek predstavlja zabavu mora biti nacrtana. Kako bismo vam olakšali pomoć oko crtanja skakavca ...

Ljubazno naručivanje taksi vožnje

Ljubazno naručivanje taksi vožnje

- Halo, taksi, pokupite me kod Trga! - Hoću, samo kola su mi u kvaru... Pa ću doći peške. - Možda je bolje da dođete kolima. - Imam ideju! Uzeću taksi. - reče taksista. - Ma neka, doći ću ja po vas kolima. - Vrlo ste ljubazni, ali setio sam se da ne podnosim vožnju ...

Saveti za brzo čitanje

Saveti za brzo čitanje

Prosečna osoba se nalazi u prilici da čita na hiljade reči svakog dana. Bilo da se radi o knjizi, o novinama, ili o časopisu, brzo čitanje može biti od velike koristi i mnogi ljudi zaista bi želeli da nauče da čitaju brže. Između ostalog, brzo čitanje je ...

Poučna priča o konju, kobili i ždrebetu

Poučna priča o konju, kobili i ždrebetu

Šetaju otac i sin i vide konja. Pita sin svoga oca: - Tata šta je ovo? - Sine to je konj. Idu oni dalje i sin kaže: - Vidi tata manji konj! - Nije to manji konj to je kobila. - A šta je to kobila? - Sine to ti je žena od konja. - Ok ćale. Idu oni dalje... - Vidi tata maaali ...

Zapostavljena žena sa kreativnim rešenjem

Zapostavljena žena sa kreativnim rešenjem

Jedan oženjen čovek otišao nešto ranije sa posla u petak ali umesto da ode kući, provede vikend zabavljajući se sa prijateljima. Kada se konačno vratio kući u nedelju uveče, dočekala ga žena i svašta mu rekla... Nakon nekoliko sati svađe, žena zastade ...

Kako upropastiti muškarca

Kako upropastiti muškarca

Kako upropastiti muškarca i od njegovog života napraviti pakao? Jedna žena to može sa lakoćom uraditi. Iako je ova lista saveta za upropašćivanje života muškarca prvenstveno zamišljena kao humoristička i dobar vid zabave, može se primeniti u realnom ...