opusteno logo

Šta muškarci mrze u seksu?

Baš kao i ženama, i muškarcima puno toga smeta u seksu. U jednom kanadskom istraživanju otkriveno je da im smetaju konkretne stvari, poput izbegavanja oralnog seksa i eksperimentisanja. Muškarci ne razumeju zašto žene beže od nekih stvari u seksu i ponekad misle da to namerno rade da bi ih naljutile. Šta to, dakle, muškarci ne vole kada je reč o seksu?

Seks samo u mraku

Budući da su muškarci vizuelna bića, njima je važno da gledaju svoju partnerku tokom seksa, ali i sam čin. Nažalost, mnoge žene vole da rade to samo u mraku. "Najviše mrzim kad za vreme seksa u sobi mora biti mrak. Ne razumem zašto žene ne vole svetlo. Kad ništa ne vidim i kad nju ne vidim, to mi smanjuje zadovoljstvo", izjavio je 24-godišnji Karter, a s njim se složila i većina drugih ispitanika. Žene obično žele mrak jer su nesigurne u izgled svoga tela.

sta muskarci mrze u seksu 0

fb comment

Izbegavanje oralnog seksa

"Ona zna da ja obožavam kada me oralno zadovoljava, ali radi to jako retko. Pokušao sam da razgovaram s njom o tome, ali njoj je neugodno. Nedostaje mi oralni seks", istaknuo je 32-godišnji Valter. Njegov problem dele i brojni drugi muškarci čije partnerke izbegavaju oralni seks. Razlozi za to su brojni, ali najčešće im se ne sviđa ako muškarci "tamo dole" ne održavaju savršenu higijenu. Ima i onih žena koje oralno zadovoljavanje muškarca doživljavaju kao poniženje.

"Ne" eksperimentisanju!

Pokazalo se da muškarcima smeta i kada žene ne žele da eksperimentišu u seksu. "U vezi sam već tri godine i seks je postao rutina pa bih hteo malo da eksperimentišem, ali moja devojka ne želi. Već smo puno razgovarali o tome, ali ona ne želi ni čuti za to. Ja mislim da bi nam malo novina u seksu jako dobro došlo", priznao je 36-godišnji Robert. Neka istraživanja su pokazala da se određene žene boje eksperimentisanja jer misle da će tako postati perverzne. Obično je to problem vezan uz uverenja o seksualnosti usađena još u djetinjstvu.

Nedostatak spontanosti

"Seks s većinom mojih devojaka uglavnom je bio isplaniran. Na početku veze bude spontanosti, ali se to onda izgubi. Stvarno ne razumem zašto je ženama problem recimo, na seks na brzaka usred belog dana. Šta ima loše u tome?!", zapitao se 28-godišnji Stjuart. Takve probleme imaju i brojni drugi muškarci koji ne shvataju da žene drugačije rezonuju o seksu.

Titula lošeg ljubavnika: Sedam stvari u seksu koje žene mrze

Titula lošeg ljubavnika: Sedam stvari u seksu koje žene mrze

Nijedan muškarac ne želi titulu lošeg ljubavnika. Kao i za sve počasne nazive u životu, i za titulu vrsnog ljubavnika valja se potruditi. Žene vole maštovite ljubavnike. Ona voli muškarca koji zna pogoditi njene želje i koji iz njenih uzdaha i pokreta čita ...

Gde nesigurni muškarci greše u seksu?

Gde nesigurni muškarci greše u seksu?

Iako pojedini muškarci toga nisu svesni, način na koji započinju seks, dodiruju i ljube ženu otkriva jesu li sigurni u sebe ili nisu. Neke su greške zajedničke svim nesigurnim muškarcima. Otkrijte tačno koje su to greške u pitanju… Nesigurnost nije privlačna...

Za čime to muškarci žude u seksu?

Za čime to muškarci žude u seksu?

Iako se momci možda hvale drugarima svojim fantastičnim seksualnim životom, retko zalaze u detalje. A, što se tiče otkrivanja stvari, ženama u njihovom životu, za kojima potajno žude ... pa, tu su još ćutljiviji. Zato vam otkrivamo šta je momcima na ...

10 pitanja o seksu - muškarci odgovaraju

10 pitanja o seksu - muškarci odgovaraju

Šta je ženska večita dilema i koja su to pitanja na koja one stalno priželjkuju odgovor? 1. Šta muškarci zaista misle o predigri? Postoji ustaljeno mišljenje da je predigra nešto što žene zahtevaju, a muškarci rade preko volje. Međutim, dodirivanje...

Muškarci u seksu nisu izbirljivi?

Muškarci u seksu nisu izbirljivi?

Muškarci su skloniji od žena da potraže ali i dobiju seks na brzaka , onaj takozvani slučajni, sad i više nikad , i mnogo su manje izbirljivi kad se odlučuju za seksualnog partnera. Do ovakvog zaključka došli su britanski naučnici ...

Šta u seksu vole slobodni, a šta zauzeti muškarci

Šta u seksu vole slobodni, a šta zauzeti muškarci

I muškarci su poput žena komplikovani iako to ne žele da priznaju. Ovo pravilo potvrđuju njihove tajne seksualne želje koje često ne izgovaraju naglas. Ukoliko ste u braku, u krevetu važe drugačija pravila od onih za samce koji često osobu tek upoznaju...

Čemu se muškarci potajno nadaju u seksu

Čemu se muškarci potajno nadaju u seksu

Iako je to za neke mračno područje, neko je morao zaviriti u muški um kako bi došli do saznanja šta muškarci potajno žele u krevetu. Jeste li spremne? Možda vas on očajnički želi zamoliti da ga vežete lisicama ili da obučete uniformu ...

Kakvu predigru žene mrze ?

Kakvu predigru žene mrze ?

Tradicionalno vaspitanje, koliko god mu se opirale, još uvek mnoge žene sprečava da otvoreno govore o seksu, posebno kad muškarcu treba otkriti da neke stvari loše radi. Mnoge će u takvim situacijama radije ćutati i žrtvovati zadovoljstvo, posebno ako je ...