opusteno logo

Lepotice sa vucibatinama

Trend u kojem se lepotice smuvaju sa vucibatinama se nastavlja…

Izrod sa slike je dobio pehar za najveću vucibatinu u žestokoj konkurenciji.

Pogledajte ostale slike, ukoliko želite da vidite konkurenciju, ili još sexy lepotica !

left
lepotice i kreteni 1lepotice i kreteni 2lepotice i kreteni 3lepotice i kreteni 4lepotice i kreteni 5lepotice i kreteni 6lepotice i kreteni 7lepotice i kreteni 8lepotice i kreteni 9lepotice i kreteni 10lepotice i kreteni 11lepotice i kreteni 12lepotice i kreteni 13lepotice i kreteni 14lepotice i kreteni 15lepotice i kreteni 16lepotice i kreteni 17lepotice i kreteni 18lepotice i kreteni 19lepotice i kreteni 20lepotice i kreteni 21lepotice i kreteni 22lepotice i kreteni 23
right

Ne znam šta devojke privlači kod klošara i vucibatinama...nikad mi to nije bilčo jasno....

Lepotice jednom, lepotice uvek? Uporedne fotke

Lepotice jednom, lepotice uvek? Uporedne fotke

Lepotice jednom, lepotice uvek? Uporedne fotke. Hmmm, a da li je baš tako… Pogledajte zanimljive fotografije nekih od najlepših žena današnjice i uporedite ih sa njihovim fotkama iz detinjstva ili rane mladosti. Priznaćete neke poznate dame su uvek bile ...

Prljave lepotice

Prljave lepotice

Širom interneta vrlo lako možete naći bezbroj fotografija prelepih devojaka. U cilju razbijanja monotonije prikazujemo vam galeriju fotografija isto tako lepih devojaka ali u skroz drugačijem fazonu, bez photoshopa, bez nameštanja, u prirodnom obliku ali uz ...

Beach Volleyball lepotice

Beach Volleyball lepotice

Beach Volleyball lepotice, odbojka na pesku - lepotice. Odbojku na pesku, vole je podjednako i muškarci i žene. One su seksi, prirodne, zdrave, uvek raspoložene... Možda je ovaj sport idealan za žene. Dok leto traje, na zdrav način možete uživati u lepotama ...

One su uspele: od debeljuce do prave seksi lepotice

One su uspele: od debeljuce do prave seksi lepotice

One su uspele da od debeljuce stvore prave seksi lepotice! Kada pogledamo njihove fotografije kada su bile debele pomislili bismo da je to pravi beznadežan slučaj, ali pogrešili bismo! One su uspele da nagovore sebe da stave svoj život u svoje ruke. Nekada ...

Lepotice na izboru za biser Crnog mora

Lepotice na izboru za biser Crnog mora

U toku su pripreme za takmičenje za najlepši Biser Crnog mora 2011 . Ovo je međunarodno takmičenje lepotica koje okuplja naj od naj iz Rusije, Ukrajine, Belorusije i Moldavije. Preko dvesta kantidatkinja se prijavilo za učešće na ovom prestižnom ...

Ruske avione peru obnažene lepotice

Ruske avione peru obnažene lepotice

U nastojanju da privuku što više putnika, avio-kompanije pribegavaju najrazličitijim marketinškim trikovima, a možda najoriginalniju reklamu objavila je ruska kompanija Avinova“. U reklamnom spotu za ovu avio-kompaniju stjuardese, prave lepotice, nakon ...

Živi sa dve gumene lutke Uz ove lepotice mi ne treba devojka

Živi sa dve gumene lutke Uz ove lepotice mi ne treba devojka

Gordon Griggs iz Virginije, 42-godišnji radnik u fabrici, voli čak dve žene. Ali, ni jedna od njegovih ljubavi nije živa obe su gumene lutke koje je kupio od kalifornijske kompanije Real Dolls. Uz ove lepotice ne treba mi devojka , tvrdi Griggs ...

SFRJ Lepotice na Izboru za Miss Sveta 2012

SFRJ Lepotice na Izboru za Miss Sveta 2012

Lepotice iz bivse Jugoslavije na 62 izboru za Miss Sveta. Izbor pocinje 18. jula a finale je 19.avgusta. Aktuelna Mis Sveta je Ivian Sakros iz Venecuele Srbija - Bojana Lecic Hrvatska - Maja Nikolic Crna Gora - Nikolina Loncar Makedonija - Aneta Stojkoska Bosna I Hercegovina ...