opusteno logo

Zašto se mladi ne razumeju međusobno?

Devojka sedi na klupi u parku i jede sladoled. Prilazi joj neki tip:

• Ćao, mogu li nešto da te pitam?

• Naravno! - odgovori ona.

• Ali, ne znam baš... Znam da ćeš pogrešno shvatiti!

• Neee, nee, pitaj!

• Smem li jednom liznuti?

Ona mu pruži svoj sladoled, a on će na to:

• Eto vidiš, pogrešno si shvatila...

na svu srecu sladoled se nepusi, mislim nedimi :lol:

Zašto se dobija artritis

Zašto se dobija artritis

Uđe neki smrdljivi pijanac s pocepanom jaknom i starim novinama u autobus i sedne pokraj sveštenika. Izvadi flašu s rakijom, popije u jednom cugu sve što je preostalo, štucne, uzme svoje novine i počne čitati. Sveštenik se pravi kao da pijanac ne postoji i skriva ...

Zašto ne postoji savršen lek

Zašto ne postoji savršen lek

- Halo, dobar dan, da li je to doktor Đoršević? - Da, ja sam, izvolite, kako Vam mogu pomoći? - E, slušajte doktore, vi ste jedan bezdušnik, jedan, jedan uništitelj jedne dobre porodice! - Zašto gospođo pobogu molim vas?!? - Jeste li vi mom mužu rekli da ...

Zašto deca čačkaju nos?

Zašto deca čačkaju nos?

U cilju da mladi roditelji spreče decu u čačkanju nosa kako im ne bi prešlo u naviku, često postavlju sebi pitanje zašto deca čačkaju nos. Ovaj fenomen je opisao i Duško Radović. Pored njega su nastavili studiranje i ostali o fenomenu čačkanja nosa. Za početak ...

Zašto nas zapad ne voli?

Zašto nas zapad ne voli?

Zašto nas zapad ne voli? Iz obaveštajnih izvora saznali su da prosečan Srbin: 1. Pije žestoko piće 2. I to na poslu 3. Jede pravo, masno meso 4. I još umače hleb u moču 5. Pije kafu sa kofeinom 6. Eventualno zaslađenu pravim šećerom 7. Cerealijama ...

Zašto ovaj muškarac pije...

Zašto ovaj muškarac pije...

Ustaje žena u pola noći jer je primetila da joj muž nije u krevetu. Nalazi ga u kuhinji kako pije... - Šta radiš to?!? - Draga, sećaš se kad si imala 16 godina, i kad smo izlazili? - Naravno, to su mi najlepše uspomene. - A sećaš se kad nas je tvoj otac uhvatio u mojim ...

Zašto skinhed-si mrze cigane

Zašto skinhed-si mrze cigane

Došo mali cigo kući, izbrijane glave. Gleda ga mama i kaže: - Enese sine šta uradi od sebe? - Ja sam ti ga mama skinhed! - Koji skinhed oca ti ciganskog! I izudara ga ko vola. Jedva cigo pobeže do dvorišta kad tamo otac dolazi ...

Zašto Haso sedi na prozoru

Zašto Haso sedi na prozoru

Sedi Haso na prozoru četvrtog sprata. Čuje se neka buka. Narod se okupio i naravno, gleda šta će da se desi. U tom nailazi Hasov najbolji drugar Mujo. Videvši šta se dešava reši da pritekne u pomoć. Ulete on u zgradu, paf na vrata, zatekne Hasa kako mirno ...

Zašto krava tužno gleda

Zašto krava tužno gleda

Sedi Perica uplakan nad sveskom, priđe baba i pita: - Perice, sine, zasto plačeš ? - Radim domaći iz srpskog. - Pa, zašto plačeš? - Treba da napišem sastav na temu Zašto krava tužno gleda :šmrc:, otkud ja to znam. - I zato plačeš? Nemoj dete plakati...