Dvoje samih na plaži. Šta bi drugo mogli da rade? Javlja se iznenadni problem. Čovek sa naočarima... Da li je on slep ili nosi naočare za sunce i kulira? Postoji jednostavno rešenje za ovo pitanje. Pogledajte ostatak ovog zanimljivog stripa dvoje mladih ljudi koji bi se prepustili letnjim čarima.

he he he porasla antena , parola snadji se 
Sami kod kuće, baš kao na onom filmu sam kod kuće. Samo što je onaj mali čuvao kuću dok su ova deca pravila zijam po kući. Kada budete videli ove fotografije imajte na umu da se i vama tako nešto može desiti ukoliko ostavite decu samu kući. Deca su ...
Šta se sve može videti na plaži? Smešni momenti na plaži postaju svakodnevnica verovatno zato što se turisti opuste, računaju da ih niko ne poznaje, pa samim tim misle da mogu da rade šta hoće. Neki se jednostavno, toliko opuste, da im mozak prestane ...
Šta mislite da rade ove zgodne cice na I pored velike želje neke stvari ipak ne mogu biti pobeđene. Jednostavno gravitacija je prevelika za toliku masu. Pod prevelikim pritiskom neke stvari moraju da se sjedine. Posle ovih fotografija moramo da shvatimo ...
Ode plavuša na led i napravi rupu u ledu kako bi pecala. Kako počne pecati tako začuje glas sa visine: – Ovde nema riba! Plavuša uopšte ne obraća pažnju jer je navikla da je zazaju. Ovoga puta je želela da dokaže kada je bila sposobna da napravi rupu ...
Zaustavi policajac automobil, a u njemu Mujo, Fata i njen otac Bajro. Policajac se nagne kroz prozor i reče: - Čestitam! Vi ste milioniti vozač koji je prošao ovim putem po propisima i zato vas nagrađujemo sa 10.000 eura! Mujo će na to s olakšanjem: - Uf, dobro je...
Kako da naučim da žongliram? Verujemo da nema toga na ovom svetu koji nije poželeo da nauči da žonglira. Postavlja se pitanje kako da se nauči ova tehnika. Zapravo tehnika žongliranja nije bauk, stvar je samo vežbe. Ali kako da počnem da vežbam ...
Sede građevinski radnici Englez, Francuz i Mujo na 20. spratu zgrade koja se gradi i otvaraju paketiće s doručkom: Englez: **** it! Opet mi je Mary napravila tost s putrom i sirom. Već 20 godina mi pravi isto svaki dan. Ako mi i sutra smesti isto, skačem dole ...
Odlučio Mujo otići s Fatom na proslavu njene godišnjice mature nakon što ga je ona nagovarala danima. Dođu oni u hotel na proslavu, i Mujo primeti nekog čoveka za šankom koji prazni čašu za čašom. Mujo diskretno zabi lakat Fati u rebra i reče: - Fato, bona...