Kako sam naučio da gledam svoja posla...
Živim u Kovinu nedaleko od ludnice. Juče pre podne sam prolazio trotoarom pored te institucije. Čuo sam da pacijenti viču: 13...13...13... Visoka ograda ne dozvoljava da možeš videti šta se dešava unutra. Srećom video sam malu rupu u ogradi i radoznalo povirio kroz nju. Neki idiot me je ubo štapom u oko! Onda su oni svi počeli da vuču: 14... 14... 14...! Zapitao sam se da li je i meni mesto tamo... Gde mi je pamet bila...
P.S. Gledaj svoja posla!
pa tako je to kad covek gleda tudja posla , pogotovo u kovinu gde se pravi rakija daskovaca za ludaru 
Za ovih 6-7 godina koliko smo u poslu, proživeli smo svakojake situacije u poslu – lepe, ružne i zanimljive. Ponekad sednemo i prisetimo se nekih stvari i dobro se nasmejemo, a ja posmislim kako bi to trebalo zapisati jer ćemo zaboraviti. Pa evo jedne takve priče ...
● Idi u kafanu i… ostani tamo ● Pokupi iz frižidera svu klopu koju zatekneš i ostavi poruku Hvala… Senta ● Izvedi praktične fazone na svoj račun i optuži saradnike za isto ● Ponesu tubu majoneza za ručak i nudi je ostalima kao da je ...
Re: Šta radi Bosanac u divljini? Lik je stvarno car! ...
Ukrao Ciga bure rakije, uhvatili ga posle deset dana i izveli pred sudiju. Pita sudija: Jesi li ti pre deset dana ukrao bure rakije? - Jesam. - Policajac je našao prazno bure. Gde je rakija? - Popio. - Pa nisi valjda za deset dana popio celo bure rakije? - I nisam. Popio ...
Sedi Mujo u kafani vidno nervozan i neraspoložen meškoljeći se na stolici, mršti se i gunđa sebi u bradu. Primeti to njegov drugar Ibro i upita ga: - Šta je bolan Mujo, što se tu vrtiš i praviš grimase? Mujo odmahne rukom i izjada se: - Ma pusti me, bolan, prevarila ...
Ljudi čine razne gluposti u vidu zabave. Zabava kao zabava ne bi bila zanimljiva da se sve te gluposti ne dokumentuju u video formatu. Prikazujemo vam jedan video snimak sa gomilom gluposti koje ljudi rade širom sveta kako bi razbili monotoniju. Neko će reći ...
Čekao stariji čovek godinama da mu daju dozvolu za gradnju. Na kraju dadoše douzvolu i službenik mu reče: Evo sve je gotovo, samo još idite na šalter da vam ovde udare pečat . - Ode čovek sav sretan, kad na drugom šalteru službenik gleda ...
Imao jedan farmer farmu kokošaka i samo jednog, već ostarelog petla. Kupi on novog dživdžana i pusti ga u kokošinjac. Naravno, pogadjate, najzanimljiviji je bio susret starog i novog petla. Pridje stari mladom i rece: - Eh, ajde da se dogovorimo, jeste ...