Voze se u vozu Mujo, Suljo, dobra prsata plavuša i neka debela
baba. Udje voz u tunel, kad ono PLJAS, pukne šamarčina.
Misli se baba:
"Gle ti ovog Bosanca, uhvatio je ovu plavušu za sisu i zasluženo dobio šamar.".
Misli se plavuša:
"Gle ti glupog Bosanca, hteo me uhvatiti za sise, al je pogrešio u mraku i zabunom uhvatio ovu debelu babu, a ona mu je zveknula šamar".
Misli se Mujo:
"Gle gada Sulje, uhvatio je plavušu za sisu, ova je mislila
da sam to bio ja i dobih džabe šamarčinu!".
Misli se Suljo:
"Kad će više taj drugi tunel da zveknem Muji još jednu šamarčinu !"
ha ha ha u mutnom se lovi , ko zna sta mu je skrivio 
Sedi Mujo u kupeu u vozu. Nasuprot njega sedi picnuta plavuša (minic, dekolte...) Mujo bulji li ga bulji. Plavuša skuži da bulji, te raširi noge i pokaže mu muf. Muji ispale oči. - Jel vam se svidja? upita plavuša. - Jes kako nebi. veli Mujo. - Jel"...
Neki se ljudi hvale svojom debljinom ili u njoj uživaju ...
Otišao Suljo pecati na neko jezero u Americi gde je inače pecanje zabranjeno. Ribe k’o pleve. Začas navadio punu kantu ribe i taman je poneo, kad – rotacija. Policija. Policajac: Gospodine, ovde je pecanje zabranjeno. Moraćete krivično odgovarati za ...
Sede jedan Bosanac, jedan Slovenac, jedna lepa Srpkinja i jedna časna sestra iz Hrvatske skupa u vozu. Kada su prošli kroz tunel ono se smrači i čuje se kako neko nekom odvali šamarčinu. Kad su izašli iz tunela, vidi se kako Slovenac trlja obraz. Časna ...
Razgovaraju dve babe o starim dobrim vremenima i bračnim obavezama. Pa prva upita: - Je l bona, kako onaj tvoj radi li šta? - Ništa, moja ti, ništa... kako kod tebe? - Aaa moj po celu noć more... ja ga nakrkam sa medom i orasima... i on prangija po celu noć... Nego...
Šta traži plavuša u Poslastičarnici? Pa kolače. Ulazi plavuša u poslastičarnicu i pita: • Kakvih kolača imate? Prodavačica kaže: • Imamo raznih oblika i veličina. Na to će ona: • Ok, dajte mi onda dva oblika i tri veličine...
U cirkusku arenu uđe famozni ukrotitelj vodeći krokodila na uzici: Danas ćete, dame i gospodo, prisustvovati neviđenoj atrakciji. Staviću penis u usta ovoga krokodila. Krotitelj otkopča pantalone, izvadi penis i stavi ga u otvorena usta krokodila. Cirkusom se ...
Uđe plavuša u banku grada New Yorka u potrazi službenika za pozajmice. Kaže mu da ide u Evropu poslovno na dve nedelje, i želi pozajmicu od $5,000. Službenik joj odgovori da za to treba da ostavi nekakvu garanciju, pa plavuša izvadi ključeve svog novog Rolls ...