Pozvali Muju da otvori Olimpijske igre. Praćen TV kamerama i brojnim novinarima on polako ulazi za govornicu, vadi list sa tekstom govora, zakašlje se i započe:
" Oooooooooooooooo !"
Masa oduševljeno uzvraća sa podignutim rukama.
" Ooooooooooo !!
Ponovo govori Mujo:
" Ooooo...Oooooooo !"
Razdragana publika ga prati.
" Ooooo...Oooooooo !"
Tada Muju laktom udari sledeći govornik i šapnu mu :
" Čitaj to ispod ..... ovo gore su olimpijski krugovi !"
kako dobar vic, hahaha.
Internet je prepun korisnih ideja i saveta, pa tako ima pokoju pametnu i za one kojima je dosadno, a pri ruci nemaju ništa drugo čime bi se mogli zabaviti. Evo pregleda igara koje možete igrati sami ili u društvu, a nesumnjivo će vas zabavljati satima (a možda ...
Od uvek ste se pitali da li se video igre parve po uzoru na filmove ili filmovi po uzoru na igrice? Koji poznati likovi iz filmova lice na junake iz video igara? Dacemo vam delimican odgovor, jer se industrija filma i igara sve vise preplicu. Blanka - Carrot ...
Dolazi Mujo u bolnicu i raspituje se kod kojeg doktora da ode zbog svog svoje alatke. Kako je bila nedjelja, pošalju ga dežurnom ginekologu. Uđe Mujo u ordinaciju i izvadi svoju stvar od 25 cm, a doktor ga upita: - Šta je bilo? Jel' boli? Mujo odmahne glavom: - Jok...
Mujo dospeo na sud jer je ubio ženu i svekrvu, pa mu sudija kaže: - Mujo, optužen si jer si polomio svekrvu lopatom! Iz zadnjeg reda sudnice neko vikne: - Lažovčina! Sudac se nakašlje i nastavi: - Mujo, optužen si da si i ženu ubio lopatom! Opet se iz zadnjeg ...
Dođe Mujo kod psihijatra i odmah s vrata počne zapomagati: - Doktore, pomozi, imam veliki problem! Psihijatar ga smesti na kauč i upita ga: - Dobro, Mujo, opusti se i reci mi šta te muči... Mujo se zavali i počne: - Moj doktore, ja ti svaku noć sanjam isti san. Stojim ...
Otvorio Haso apoteku. U neko doba dana svrati njegov najbolji drugar Mujo i Haso ga zamoli da ga zameni kako bi on skoknuo kući na ručak imajući u vidu da u to doba dana nema posla. Mujo prihvati misleći kako će biti zabavno raditi u apoteci... Nakon što se Haso ...
Hallooo, ovdje Mujo, je l to Parlament BiH? - Jeste gospodine, a šta želite? - Hoću da postanem član Parlamenta, šta mi za to treba? - Jesi ti čoveše lud??? - Jesam, je l treba još nesto...
Zaposlio se Mujo u knjižari i dogovori s vlasnikom da radi na procenat od prodaje. Celu nedelju prodaje neke male džepne knjige i nikako da zaradi neku ozbiljniju lovu. Uđe u petak neki fini gospodin u knjižaru i upita: - Možete li mi preporučiti neku dobru knjigu...