Odličan vid zabave! Ovi smešni likovi na novčanicama izmamiće nam svima osmehe na lice!
Za čas možete napraviti odličnu foru za Vaš Facebook profil. Starih novčanica imamo mnogo, mobilni telefon u ruke i eto dobre fotke.
Kako su to uradili drugi :

kako je dobra fora, hahaha.
Od uvek ste se pitali da li se video igre parve po uzoru na filmove ili filmovi po uzoru na igrice? Koji poznati likovi iz filmova lice na junake iz video igara? Dacemo vam delimican odgovor, jer se industrija filma i igara sve vise preplicu. Blanka - Carrot ...
Nekima crtanje po novčanicama predstavlja poseban vid zabave. Neki te novčanice vide iz drugogo ugla pa žele njihov pogled da podele sa ostalima. Ionako nije neka šteta žvrljatati na novčanici od jednog dolara. Da li ste vi nekada ovako nešto uradili ...
Lekari uvek imaju spreman odgovor podpitanjem... Došo Mujo kod doktora i pita ga: Doktore, ima li načina da ja živim 150 godina? - Ima načina, ali da te ja prvo pitam par pitanja. (kaže doktor). Piješ li? - Ne. - Pušiš li? - Ne. - Ganjaš li žene? - Ma nikako...
Platila Muji firma sistematski pregled, i nakon pola dana raznih pretraga dođe na kraju do lekara opšte prakse koji ga ispituje o svemu. Te kako živi, te šta jede, i na kraju upita: - Dobro, Mujo, reci ti meni koliko ti dnevno spavaš? Mujo s tužnim izrazom lica ...
Ode Mujo na privremeni rad u Sloveniju, zaposli se, nađe stan i krene ujutro na posao. Izlazi on iz kuće, a izlazi i sused Slovenac. - Dobro jutro, sused. Kako je? - Zdravo, glupi Bosanec! Ha, Haa, Haaaa! Gleda Mujo za njim pa mu krivo što mu ovaj tako. Sledećeg ...
Policajac zustavi vozača koji krivuda po putu... - Gospodine, vozačku i sobraćajnu! - Izvolite - pruža mu vozač dokumenta gledajući ga staklastim očima, sav rumen u licu. - Crveni ste u licu i oči su vam krvave - kaže policajac. - Ako ćemo se vređati i ti imaš klempave ...
Dva studenta pušila travu, pa ih policija uhvati i završe oni na sudu. Sudija im kaže: - Momci, trebao bi vas poslati u zatvor, ali niste vi loši, dobićete priliku da se popravite. To ne radite više, i ubuduće svima kažite da je to jako loše i pokušajte ljude ...
Svakodnevno viđamo lude inovacije na internetu. Možda jedan promil svih tih inovacija i stigne do komercijalne prodaje. Ljudi svojom kreativnom maštom prave razne gluposti koje olakšavaju život u nadi da će baš njihov patent ostvariti milionsku prodaju...