Ako kupim garderobu, pare odoše Kinezima.
Ako kupim auto, pare odoše Nemcima, Italijanima ili Francuzima
Ako kupim naftu, pare odoše Arapima.
Ako kupim gas, pare odose Rusima.
Ako kupim voće, pare odoše u Honduras , Gvatemalu ili Ekvador.
Ako kupim računar, pare odoše Indijcima ili na Tajland.
Ako kupim mobilni, pare odoše Koreancima.
Ako kupim patike, pare odose Tajvancima.
Ako idem na letovanje, pare odoše Grcima, Bugarima, Crnogorcima ili Turcima.
Vidim samo dva načina da pare ostanu u Srbiji:
Ako pijem domaću šljivovicu i ako se švalerisem.
Zato upućujem apel:
Pomozimo srpskoj privredi najbolje što mozemo!
Slazem se ![]()
jos jedan glas za srbiju 
* Stisnuo ga k’o siroma’ sarmu. * Nevina k’o goblen. * Trese se k’o FAP u leru. * Zajeban je k’o kratko ćebe.. * Vrišti k’o kad sestra ženi brata. * Mirna k’o rezervni točak. * Omastio bi’ je k’o čvarak tepsiju. * Loži se k’o baba na ratluk. * Smrdi ...
Srbija do Springfilda! Domaće ličnosti kao junaci crtaća. Srbi su jedan čudan narod koga čine uglavnom vredni i radni ljudi sa dosta druželjubivim i gostoprimljivim karakterom. Na čelu tog naroda se obično nalaze negativci koji predstavljaju narod u onom ...
Ucenica prvog razreda (5 god. u USA) je ovaj crtez uradila i dala uciteljici da oceni.One je to nazvala: Kad porastem...bicu kao mama! Kad je donela crtez i ocenu kuci, sutradan je njana mama napisala sledecu poruku uciteljici: Draga g-djo Dejvis,"...
U selu je već odavno poznato da bahati pop skuplja pare za svoj treći mercedes... Milisav ode da se ispovedi, pa kaže popu: - Oče, skoro sam zgrešio s tuđom ženom. - Kako to misliš “skoro”? - Pa skinuli smo se goli, pa smo se trljali, ali onda sam ja prekinuo...
Posle žučne svađe Fata napusti stan i Mujo ostade kući sam. Posle nekoliko časova Mujo se rastuži, pokaja i poče razmišljate gde sve njegova žena može biti sada. Misleći na najgore, seti se da postoji mogućnost da je samo otišla kod njegovog najboljeg ...
Dovede žana svog sina kod policajca i kaže: - Želim da moj sin bude policajac! - A zašto gospođo? - Pa zato što je glup... - Morate to dokazati! - Žena se obrati svom sinu i reče: Sine, idi vidi da li je mama napolju (dete ode napolje) A policajac kaže: A stvarno je ...
Mujo i Haso točili gorivo i plaćaju na kasi iznad koje krupnim slovima piše: NAGRADNA IGRA – GLAVNA PREMIJA BESPLATAN SEKS Haso: Šta treba da uradimo da bismo učestvovali? Radnik: Jedostavno, ja zamislim jedan broj od 1 do 10, a vi pokušate pogoditi. Haso...
Šta se dogodi kad Mujo ulovi lopove usred noći u kući? Probudi se Mujo u gluvo doba noći od nekih šumova u kući. Pogleda na sat, kad ono četiri ujutro. Zbunjeno se spusti u kuhinju, a tamo dva lika s fantomkama. Pita ih Mujo ko su, a oni odgovore da su lopovi i nastave...