opusteno logo

Crtani junaci kao strašila na bundevi

Kada se spoje fanovi crtaća i oni koji vole da se igraju, odnosno kreativni ljudi, nastaju ovakvi rezultati. Prava je šteta što ovi radovi ne mogu dugo da traju, ali sva sreća što su zabeleženi fotografijama. Već smo govorili o tome kako napraviti strašilo od bundeve, pa ukoliko ste još uvek zainteresovani za ovakav podvig možete pogledati ovde. A za one koji vole više da se sprdaju tu su i strašila od bundeve i ostalih predmeta

left
crtani junaci strasila bundeve 1crtani junaci strasila bundeve 2crtani junaci strasila bundeve 3crtani junaci strasila bundeve 4crtani junaci strasila bundeve 5crtani junaci strasila bundeve 6crtani junaci strasila bundeve 7crtani junaci strasila bundeve 8crtani junaci strasila bundeve 9
right

:ok jako simpaticno . podsetilo me na detinjstvo , mada smo mi nesto drugo pravili od bundeva ;)

Zanimljiva strašila

Zanimljiva strašila

Predstavljamo vam nekoliko zanimljivih strasila za ptice. Ova strasila cuvaju useve od nepozeljnih ptica, mada ima i strasila koja su smestena u porodicna dvorista i teraju goste. ...

Srbija do Springfilda! Domaće ličnosti kao junaci crtaća

Srbija do Springfilda! Domaće ličnosti kao junaci crtaća

Srbija do Springfilda! Domaće ličnosti kao junaci crtaća. Srbi su jedan čudan narod koga čine uglavnom vredni i radni ljudi sa dosta druželjubivim i gostoprimljivim karakterom. Na čelu tog naroda se obično nalaze negativci koji predstavljaju narod u onom ...

Reakcija na njegovu odsutnost: njen i njegov dnevnik

Reakcija na njegovu odsutnost: njen i njegov dnevnik

Njen dnevnik Večeras mi se muž ponašao čudno. Imali smo u planu da se nađemo kod novootvorenog restorana i odemo na večeru. Pre toga sam bila u šopingu sa kolegicama pa sam predpostavila da je bio uznemiren jer sam malo kasnila, no nije ništa komentarisao...

Upoznavanje snajke i svekrve

Upoznavanje snajke i svekrve

Upozna mladić devojku i odluči da je oženi. Dovede je na večeru kod majke, kako bi je ova upoznala, ali dovede ukupno tri devojke: plavokosu, riđokosu i brinetu. Majka ga upita zašto je doveo tri devojke, a on reče: - Da vidim možeš li pogoditi koja je od ...

Inspekcija u poslastičarnici

Inspekcija u poslastičarnici

Sanitarni inspektor došao kod Šiptara u poslastičarnicu u inspekciju. Posle degustacije i pregleda sanitarac ga upita: - Kako vi stavljate kolač na tanjir? Prstima? - Nikada sa prstima! Ja uzmem ova štipaljka i njome uzmem koljač i stavim ga na tanjir. - Vrlo dobro,a ...

Koliko je novca starac potrošio na cigare...

Koliko je novca starac potrošio na cigare...

Dolazi novinar ispred hotela i vidi nekog starca kako sedi na stepeništu i puši. Znatiželjan novinar ga upita: - Gospodine kolko imate godina? - 74. - A kolko već dugo pušite? - 58 godina! Reče starac. - Kolko pakli dnevno popušite? - 3! - A koliko koštaju cigare? - 2 evra...

Sreća u nesreći - Fata piše pismo mužu

Sreća u nesreći - Fata piše pismo mužu

Pre nego što stigneš sa poslovnog puta, moram te obavesti o maloj nezgodi koju sam imala sa pickapom na ulasku u garažu. Na sreću, nije ništa strašno i ja nisam povređena, tako da te molim da ne brineš za mene. Vraćala sam se kući iz prodavnice i pri ulasku ...

Smešne rečenice sa urološke klinike, Zemun

Smešne rečenice sa urološke klinike, Zemun

Pred nama su dugogodišnji zapisi bisera koji su pažljivo skupljani a sačinjeni su od smešnih izjava pacijenata na Urološkom odeljenju bolnice u Zemunu. Jeste li imali stolicu pita lekar: Pa tako malo prdnem, malo litnem. Kakva vam je stolica? Samo jednom ...