Horoskop: žena Jarac

Horoskop: žena Jarac

Foto: Peter J StB Green / wikimedia.org

Horoskop: žena Jarac

Žena Jarac teži da privuče slabije muškarce. Nije lako shvatiti ovu damu, jer ona često i brzo menja raspoloženje i ponašanje. Ona je tip žene koja se plaši zaljubljivanja u pogrešnu osobu. Kada se napokon desi da nađe onog pravog, ona postaje odani partner sa jakim emocijama.

Erogene zone: kolena i ramena
Imajte na umu: sve pamti, ništa nikada ne zaboravlja!
Idealan seks: verna tradiciji, misionarska poza uvek garantuje potrebnu opuštenost da bi stvari dalje tekle svojim tokom; ali posle par čaša crnog vina svi muški snovi sa njom postaju stvarnost! Vatra ispod leda.. to je ona.
Najbolje se slaže sa: Ribama, Vodolijama, Bikovima, Devicama. Sa Rakovima ima dosta naporan odnos, ili sjajan ili katastrofalan. Privlače je Vage i Škorpije.

Uporedni horoskop: Jarac i drugi horoskopski znaci

Najčešće profesije: pisac, slikar, profesor, prevodilac, privatni preduzetnik, trgovac nekretninama, dizajner nakita, modni kretaor.
Bolesti od kojih najčešće boluje: problemi sa kostima, srcem i pritiskom, bolovi u kičmi, neurovegetativne smetnje, melanholija, anemija.

Najbolji dan: Subota
Broj: 10
Boja: teget, srebrnosiva, ciklama, boja crnog vina, sve varijante crne, boja leda, boja slonovače
Drago kamenje: oniks, granat, tirkiz
Omiljeni odevni predmet: kimono, elegantni kompleti, uglavnom sa pantalonama, crna haljina, veliki svileni šal.
Modni kreator rodjen u znaku Jarca: Rafaela Kurijel (Raffaella Curiel).

Da li znate pred kim stojite? Budite sigurni da ćete uskoro i dobrovoljno kleknuti, kada budete shvatili o kakvoj se dami radi. Ono što bi svakom prosečnom muškarcu slomilo kičmu, ova dama će izneti tako nenametljivo i dostojanstveno, da ćete se zapitati da li ste je uopšte dostojni. Ako zaključi da jeste, budite sigurni da će vaša ljubav goreti postojano i toplo, kada sve ostale budu sagorele. Održavaće je plamen njene odgovornosti, dužnosti i posvećenja. Sa njom svaki dan neosetno postajete sve bolji i bolji, dok jednog dana ne shvatite da ste od krastave žabe izrasli u princa koji uživa poštovanje i autoritet svih oko sebe. Ona je to znala dok ste jos bili žaba, a koliko se dama usudjuje da voli jednog žapca? Vidite li da njena mašta ne priznaje nerealne fantazije, jer ona uvek zna krajnji ishod stvari. Sve što traži od vas je da pokažate karakter i istrajnost , a ona će vam rado dati primer. Kao majka je stroga ali pravedna. Deca će joj jednog dana jako dobro vladati sobom i svetom oko sebe.

Spremna je da uradi sve što je u njenoj moći za partnera, ali on mora zadovoljavati njene potrebe. Ona voli da bude zauzeta poslom i život shvata veoma ozbiljno. Ona izuzetno zna da se brine o sebi i da bude samostalna - ima svoj stil i klasu oblačenja, pedantna je, čista i pomalo formalna. Ova žena voli da dobija komplimente od čoveka kojeg voli....

Iako se gospođa Jarac plaši zaljubljivanja, to je ne zaustavlja od toga da se često zaljubljuje. Njena spoljna rezervisanost sakriva duboka osećanja i emocije koje ona čuva za muškarca kojeg će smatrati posebnim. U suštini, ova žena se plaši da bude odbijena ili ismejana i zato joj je potrebno da bude sigurna u ljubav pre nego što sebe totalno pokloni nekome. Ponekad pri nedostatku samouverenosti, ona izgleda oprezna u trenucima kada to ne bi trebala da bude i dešava joj se da izgubi nekoga kome je naklonjena, samo zato što je sklona da ispoljava pogrešne signale.

Žene rođene u ovom horoskopskom znaku, iako imaju problema da pokažu svoja prava osećanja, spadaju u veoma emocionalne osobe i često padaju u duga, tamna neraspoloženja. Ona je vaspitana tako da ne zapostavlja svoje obaveze i ne zadržava se mnogo na prošlosti - ona uči iz svojih grešaka i korača napred kroz život. Mrzi neiskrenost iz dna duše, pogotovo u ljubavnim vezama, ako oseti da se ljubav gasi i da je veza pri kraju, neće se puno zadržavati pokušavanjem da je produži - život je prekratak za to.
Ona obema nogama stoji na zemlji i kada sebi bira partnera. Njoj je potrebna finansijska i emocionalna sigurnost, ona ne veruje u bajke o princu na belom konju - i čak u slučaju da i naiđe na takvog princa, tražila bi reprizu da se uveri da li on zaista stvaran... Ona gleda na dugotrajne veze sa istim oprezom kao i pri planiranju karijere. Koliko će dugo opstati ljubavna veza često zavisi od toga kako ona vidi budućnost te veze.

Mnogim muškarcima je ona teško dokučiva... Muči ih njena rezervisanost i hladnoća... ali to je samo prekrivač ekstremno snažnih emocija. Potreban joj je muškarac koji će je razumeti i koji će podstaći iskazivanje svih onih silnih emocija koji kovitlaju njenom dušom.

Ona je Saturnova kći, odgovorna, konzervativnih shvatanja, stidi se da pokaže svoju uzavrelu prirodu... Kada joj otkrijete "žicu" lako varniči. Ponekad možete samo pokretom zapaliti njenu vatru milovanjem, i to neće biti tinjajući plamičak već podivljali požar... Takva je ona. Dok je mlada preterano je stroga prema sebi i svojim instiktima, pa tako postiskuje svoju veliku senzualnost. Sa godinama omekša i popušta svoje kočnice. Veoma je odana - teško zaboravlja svoju veliku ljubav, ali nikada ne oprašta laž i prevaru.

Mnogi muškarci će doći i proći, ali onaj za koga se ova dama odluči mora biti "onaj pravi" da bi ljubav trajala zauvek. Brak je sveto obećanje u očima ove žene i ona će dati sve od sebe da bude dobra supruga i brižna majka. Za svoju decu je uvek spremna da se žrtvuje koliko god je to potrebno.

Žena rodjena u znaku Jarca deluje zakopčano. U stvari ona ne želi da upropasti sliku koju su o njoj stvorili njeni roditelji, okruženje, uopšte sredina. Veza sa obično starijim muškarcem, koja se uglavnom dešava u ranoj mladosti upoznaje je sa svetom odraslih gde se ona na sopstveno iznenadjenje jako dobro snalazi. Ovo su vešte i talentovane za seks žene, razvijenih čula, posebno posle hedonističkih užitaka, večera uz vino i tome sl. U zrelom dobu obično preko posla uleće u seksualne afere.

Ako u bioskopu sretnete razvodnicu koja ide ispred vas uspravnim, elegantnim i maestralnim hodom kao da je krunisana glava i to na vas ostavi takav utisak da joj se i nehotice naklonite kad vas dovede do vašeg mesta - najverovatnije ste imali posla sa Jarcem. U znaku njenog gesla "ja dominiram" može vam se lako desiti da je sretnete kao direktora fabrike u kojoj ste dobili nameštenje, glavnu urednicu u izdavačkoj kući kojoj nudite vaš prvi roman ili primarijusa kojem ste se obratili radi pregleda. Ni u jednom od gornjih slučajeva nemojte brinuti - u dobrim ste rukama. Sa istom ozbiljnošću, ambicijom i istrajnošću s kojom se posvećuje svojoj karijeri, žena Jarac se posvećuje i svemu ostalom. Ne zanima je ništa što je frivolno. Ne prati modu, jer bi njena potreba za autonomijom stradala pred bilo cijim i bilo kakvim diktatom. Za sebe želi samo ono što zaslužuje, znači vrhunski kvalitet u svemu, a ovo se odnosi i na odevanje. S takvim premisama, paradoksalno žena Jarac uglavnom je izuzetno elegantna. Možete je sresti u jakni od tvida staroj dvadeset godina prema kojoj vaš novi sako za koji su zalegle vaše dve plate izgleda kao krpa, ili u ne baš najnovijoj maloj crnoj haljini uz koju nonšalantno nosi tašnu skuplju od nakita svih prisutnih. Deo tela koji Jarac simbolizuje jeste kičmeni stub - otud kraljevsko držanje i često tendencija ka vrtoglavim izrezima na jako lepim ledjima.

Supruga u znaku Jarca

Ovaj znak nije baš idealan za ženu. Po svojoj prirodi, Saturn, vladalac ovo znaka, oduzima ženstvenost. Načelno, žena Jarac je kao pojava muškobanjasta a njen temperament poprima muške odlike: sposobnost, vernost i sistematičnost. Vođenje domaćinstva za nju je zabava: ona je i kuvarica, i kućni ekonomist, domaćica i vrlo je ambiciozna u pogledu uspeha svoga muža i dece, Međutim, i pored svega navedenog, muškarac koji je oženi, neće se baš usrećiti sa njom. Ono što ženi rođenoj u ovom znaku nedostaje je ženstvenost, blagost i fizički izgled Vage ili Ribe. Takođe, nedostaje joj i emocionalna plemenitost žene rođene u Ovnu ili u Lavu. Čak nije prisutna ni srčana druželjubivost žene Strelca. Umesto svega toga, ženu Jarca odlikuje skrupuloznost, integritet i robovanje svojim dužnostima. A ne treba zaboraviti da mnogi muškarci više vole toplinu nego i najsavršenije hladno savršenstvo. Na mnogo načina, ovim mogu biti nepravedna prema ženi Jarcu. Jer i pored svega ona je žena za poštovanje zbog svoje duboke lojalnosti, vernosti i postojanosti koje ona nikad ne gubi. Žena Jarac je idealna supruga za muškarca koji je u biti praktičar, koji ne traži emotivnu ili duhovnu drugaricu, ali koji želi da njegov porodični život bude smiren i bez većih uzbuđenja.

Slavne žene rođene u znaku Jarca:

Jovanka Orlanka, Helena Rubinštajn, Džoan Baez, Dženis Džoplin, Alaja, Amanda Pit, Ava Gardner, Barbara Karera, Dajan Kenon, Daniela Eskobar, Džulija Ormond, Estela Voren, Fej Danavej, Karolina Beset, Kejt Mos, Kristi Eli, Kristi Turlington, Loreta Jang, Marlen Ditrih.

Izvor:spicum.com

Preporučujemo:

Horoskop: Kako voli žena Jarac

Horoskop: Kako voli žena JaracOdnos ovih žena prema životu je realan. Vole postojanost i cene samo one ljude koji imaju izvesnih vrednosti u skladu sa njenim shvatanjima. Žene Jarce nije lako osvojiti. Kod njih ljubav ne može da naiđe kao grom iz vedra neba. Retko doživljavaju velike ...

Uporedni horoskop i slaganje: Jarac i Jarac

Uporedni horoskop i slaganje: Jarac i JaracKako se slažu dva Jarca u horoskopu? Dva Jarca pod istim krovom mogu spustiti raj na zemlju, ali isto tako ponekad dokučiti i sami pakao! Ovo može biti jako kompatibilna kombinacija, ali isto tako može bolovati od previše dobroh stvari odjednom"...

Horoskop: Jarac sa podznakom Jarac

Horoskop: Jarac sa podznakom JaracDupli Jarac u horoskopu Ova kombinacija znaka i podznaka je najčistiji primer upornosti i istrajnosti. Čovek kornjača , tako se može definisati osoba rođena u ovom spoju, toliko je zatvorena u samu sebe, odbrambenog stava, svesna težine svojih odgovornosti ...

Horoskop: Rak sa podznakom Jarac

Horoskop: Rak sa podznakom JaracKohezija dve različite snage, statične i surove Jarca i one u neprekidnim oscilacijama Raka, rađa prirodu u neprestanom traženju svesne potvrde sopstvenih vrednosti i iskrenog priznanja njenih kvaliteta. Ovaj nesvesni podsticaj, koji čini da ličnost aktivno učestvuje ...

Horoskop: Lav sa podznakom Jarac

Horoskop: Lav sa podznakom JaracSjaj i slava ne spadaju u monašku ćeliju. Ambicija, energija i borbeni žar, koncentrišu se ovde kako bi dostigli maksimum snage, ali se retko oslobađaju u snažnoj eksploziji. Te snage se troše sporo i u korist preciznog plana koji ovakva osoba pokušava da ostvari ...

Pogledajte i:

Horoskop: Jarac sa podznakom Bik

Horoskop: Jarac sa podznakom BikSpoj ove dve prirode, dva znaka Zemlje, daje veoma hladan i realističan karakter. Ova kombinacija znaka i podznaka je najčistiji primer upornosti i istrajnosti. U njoj se koncentrišu snage koje nisu uvek lišene duhovnosti. Slučaj je redak, ali se ipak može ...

Horoskop: Jarac sa podznakom Rak

Horoskop: Jarac sa podznakom RakZemlja i Voda, kohezija dve različite snage, statične i surove Jarca i one u neprekidnim oscilacijama Raka, rađa prirodu u neprestanom traženju svesne potvrde sopstvenih vrednosti i iskrenog priznanja njenih kvaliteta. Tokom celog života Jarac - Rak biva suočen sa ...

Horoskop: Jarac sa podznakom Lav

Horoskop: Jarac sa podznakom LavOvo je interesantna kombinacija, u kojoj svest o sopstvenim vrednostima mora biti potvrđena ne samo od spoljnog sveta već i od onog unutrašnjeg. Ova priroda zaista ume da angažuje čitavu sebe kako bi osvojila onu poziciju u svetu za koju smatra da joj po pravu ...

Horoskop: Jarac i prijateljstvo

Horoskop: Jarac i prijateljstvoŠta možete očekivati od prijatelja - Jarca Jeste li se ikada zapitali zašto se ljudi lako povežu sa jednom osobom, a drugu bez vidljivog razloga izbegavaju i ne žele u svojoj blizini? Zbog čega je nekome prijatno u društvu određene osobe i odakle im toliko toga ...

Ljubavni horoskop: Jarac

Ljubavni horoskop: JaracAstro profil Jarca u ljubavi. Jarce prati ugled hladnih, distanciranih i opreznih ljudi čije je poverenje teško steći. U početku poznanstva rezervisani su i suzdržani, ali kad osete da neko zaslužuje njihovu pažnju, opuštaju se i dozvoljavaju da na površinu ...

Zanimljivo:

Horoskop: Jarac ukratko

Horoskop: Jarac ukratkoJarčevi su efikasni, organizovani i ne talasaju mnogo. Oni se osećaju najbolje ako idu na sigurno i ne vole rizik. Ove osobe su veoma strpljive, ukoliko znaju da ih očekuje nešto veliko i lepo. Kada postignu veliki uspeh i prihvaćenost za kojom toliko vape...

Horoskop: Jarac sa podznakom u...

Horoskop: Jarac sa podznakom u...Kakav je Jarac u horoskopskim podznacima? Podznaci Jarca To je ozbiljna, mirna, promišljena i kontemplativna priroda koja se odlikuje dostojanstvom i okretanjem tradicionalnim vrednostima. Osobe sa ovim podznakom su obazrive, aktivne i ekonomične, tako da stupaju ...

Horoskop: Bik sa podznakom Jarac

Horoskop: Bik sa podznakom JaracSpoj ove dve prirode, dva znaka Zemlje, daje veoma hladan i realističan karakter. Ova kombinacija znaka i podznaka je najčistiji primer upornosti i istrajnosti. U njoj se koncentrišu snage koje nisu uvek lišene duhovnosti. Slučaj je redak, ali se ipak može ...

Horoskop: muškarac Jarac

Horoskop: muškarac JaracMuskarac u znaku jarca. Kod ovog astrološkog znaka zapazićete dva vrlo različita tipa: prvi podseća na upornu planinsku divokozu koji se penje i penje - uvek prema vrhu, a drugi na žalosnu domaću životinju što tužno luta prašnjavim seoskim putem. Ipak im ...

Horoskop: Podznak Jarac

Horoskop: Podznak JaracHoroskop i podznak Jarac Podznak Jarac nagoveštava spremnost na veći trud i posvećeniji rad u cilju ostvarenja bolje satisfakcije na poslovnom i finansijskom planu. Za ove osobe važi da su veoma ambiciozne a u teškim situacijama na poslovnom planu mogu biti spremne ...