Kako piješ kada izađeš s društvom?
Ne pijem uopše, tako prođem najjeftinije.
Ne pijem, ne volim da se opijam.
Malo popijem i opustim se.
Popijem malo više, bacim malo peglu i samo delimično se izblamiram.
Uroljam se k"o budaletina, ne znam šta radim i napravim neko žestoko sranje!
Naravno, uvek se popije, do duse malo vise, pa pomislim da se nisam izblamirao, ali sutradan....
Kada prodje bol u glavi shvatim sta sam uradio i uvece nastavim dalje ![]()
Ja ne pijem, ali moi sinovi piju vikendom...to je obicno subota kad izadju...ako se probude do 12h, nisu popili mnogo, a ako se probude do 15h, jesu pili malo vise, a ako se probude u 18h, e onda su se odvalili...
U ovo dabašnje doba kada svetom vladaju zlo i izopačenost malo je onih koji nisu koristili kredite banaka za razne potrebe. Ljudi su danas naterani da uzimaju kredite, jer je to jedan vid ucene i držanja naroda na uzdi od strane vlasti. Samo oni koji za vratom ...
I pivo nije kao nekad što je bilo, a ni oni koji ga piju. Naime danas se pomoću marketinga može dosta sugerisati koje ćemo pivo mi da pijemo. Imajući ovaj podatak za činjenicu neki su se dosetili da na etiketi koja se nalazi na pivu odrade dozer koji ilustruje ...
Psiholozi tvrde da je većina tinejdžera spremna da samostalno letuje posle 16. rođendana, mada sve zavisi od zrelosti, osećaja za odgovornost i odnosa sa roditeljima. Nema roditelja koji nije pod stresom kada ga tinejdžer upita da prvi put ode na solo"...
Da, i to se dešava. More sa sobom nosi dosta potopljenih brodova koji su otišli u zaborav. Tek kada presuši onda se vidi koliko je brodova potonulo na jednom mestu. Prikazujemo vam fotografije sa Aralskog jezera koje predstavlja pravo more u centralnoj aziji...
Istina je da se tokom prvih šest meseci pošto se ostave cigarete nabaci koje kilo. Tačnije, uobičajeno je između tri i pet kilograma... Uz malo dobre volje i discipline, brzo ćete se vratiti u formu. Nutricionista Branka Mirković daje nekoliko preporuka ...
Zanima vas kako izgledate kada popijete? Verovatno već znate delić toga, ali ne želite sebi da priznate ili se ne sećate... Mi ćemo vas podsetiti kako pijani ljudi sebe zamišljaju pod dejstvom alkohola a kako oni zaista izgledaju i šta rade. Verujemo da ...
Kada saznate da je vaše dete maltretirano u školi verovatno vam je prvi impuls da odete u školu i da siledžiji očitate lekciju. Ali pre nego što krenete, dobro razmislite da li je to pravo rešenje za vaše dete. Ukoliko dete misli da bi vaše prisustvo u školi ...
Mnogima je sama asocijacija na ovog glumca film Terminator. Zašto se baš ovaj glumac našao u tom filmu i nije neka velika nauka. Jednostavno on je terminator od čoveka. Na žalost godine čine svoje pa ne mogu ni mišići trajati večno. Zato se prisećamo ...